skip to Main Content

Mosogatószer (1000 ml)

6 065 Ft

Igen sokoldalú – hatékonyan veszi fel a harcot a zsírokkal szemben, óvja a mintákat és a kezet, ragyogó tisztaságot hagyva maga után.

Egy csepp elegendő.

Cikkszám: 4260618150856 Kategória:

Leírás

Összetevők:

>= 5 % < 15% nemionos felületaktív anyagok (cukorszerű felületaktív anyagok), anionos felületaktív anyagok (növényi zsíros alkoholszulfátok), < 5% illatanyagok (narancsolaj és mandarinolaj), limonén. További összetevők: víz, etanol, nátrium-klorid, tejsav, homoktövis kivonat, búzafehérje. 100%-ban természetes eredetű összetevőkből.

Jellemzői:

A narancs-és mandarinolaj gyümölcsös illata a mosogatást a tisztaság kellemes érzésével köti össze. A homoktövis-mandarin mosogatószer könnyedén eltávolítja a zsírokat és a szennyeződéseket, miközben tisztává és ragyogóvá varázsolja az edényeket. A bőrbarát homoktövis kivonat és az értékes búzafehérje óvja a bőrt és a kezet.

Alkalmazás:

Kézi mosogatáshoz. Tegyen egy csepp mosogatószert a meleg vagy forró vízbe. Olajos edényekhez és erősebb szennyeződésekhez (serpenyők, fazekak, lerakódott ételmaradékok) nagyobb adag mosogatószer javasolt. Tipp: A mosogatószert friss zsíros foltok mosásához is használhatja.

Back To Top